O nas

Najprej se vam lepo zahvaljujemo za obisk naše spletne strani in interes za našo dejavnost.

Smo majhno podjetje, ki se ukvarja s prireditvami, kot so rojstnodnevne zabave, popestritve v nakupovalnih centrih ali kjer koli si želite imeti za zabavo dinozavra...

Naš glavni adut je dinozaver T-Rex, ki se ga seveda vsi spomnimo izpred nekaj let, ko smo z na široko odprtimi očmi gledali film Jurski park. In zdaj nas bodo v kinodvoranah spet obiskali dinozavri....zakaj vas ne bi eden od njih tudi v živo in vam pričaral čisto vaš Jurski park!

Sedaj vam ga lahko pripeljemo na dom....

Dinozavri  me navdušujejo že od otroštva, igral  sem se z njimi in prebiral vse, kar se je dalo najti, poznal sem vse, sanjal o srečanju z njimi in zdaj svoje otroške sanje  uresničujem, ko nam sodobna tehnologija to omogoča in povezuje svet pradavnine s sodobnostjo. Pridružite se mi...

Da pa srečanje z našim T-Rexom ne bo ostalo samo v spominu, pa lahko skupaj ustvarimo tudi dinozavra iz balonov. Seveda pa iz njih lahko nastane še veliko drugega...izbor je vaš, kajti tudi to je del naše dejavnosti.

Ideja za to dejavnost se je porodila že kar nekaj let nazaj, pa do sedaj to pri nas ni bilo mogoče, no sedaj je... Predno sem se lotil svojega podjetja, sem preizkusil ogromno stvari. Nekaj časa sem delal v vrtcu tako, da mi delo z otroki ni tuje, delal v gledališču, v gostinstvu, in še in še.  V letu 2013 sem postal oče krasnemu sinu, in zato, da sem mu popestril kakšno urico, sem se naučil še izdelovanja živalic iz balonov.

Hvala za vaš čas in upam da se kmalu nekje vidimo...

Matic Mikec


Created with Mozello - the easiest way to create a website.

 .